Ravintoasiantuntija Juhana Harju kirjoittaa tähän blogiin ravinnosta, ravintolisistä ja terveydestä
— Sinulle, joka haluat pitää parempaa huolta terveydestäsi.
29. elokuuta 2011
Maitotuotteiden terveellisyyden uudet vedenjakajat
YLEn radio-ohjelma Uuden Mustan sivuilla on julkaistu uusi artikkelini, jossa tuon uuden ja uskoakseni mielenkiintoisen näkökulman maitotuotteiden terveyseroihin. Tärkein vedenjakaja ei ehkä olekaan maitotuotteiden rasvan määrä. Jos aihe ja näkökulmani kiinnostaa, käy lukemassa juttu klikkaamalla tätä. Artikkeli kuuluu perinteistä Välimeren ruokavaliota käsittelevään kirjoitussarjaani, jonka aiemmat osat ovat myös edelleen luettavissa.
Linkki:
Harju J. Jätä maito, valitse jogurtti. Uusi Musta 29.8.2011.
Tunnisteet:
Maitotuotteet
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei Juhana
VastaaPoistaRiittääkö pari siivua edamia päivittäiseen K2-vitamiinin saantiin? Kuulostaa kovin vähäiseltä määrältä. Edamtyyppinen juusto on varmaan Suomen suosituimpia (edam, adam, arkijuusto) -- jos pari siivua riittää, saavat suomalaiset hyvin K2-vitamiinia.
Entä mitä arvelet saksalaisesta Bayernland-emmentaljuustosta? Pakkauksessa sanotaan: "Baijerin Alppiseudulta", mistä olen toivorikkaasti päätellyt, että juusto olisi tehty Alpeilla laiduntaneiden lehmien maidosta. Kuulostaisiko hyvältä cla:n kannalta?
Maria