Ruoanvalmistusmenetelmien vaikutus ruoan terveellisyyteen on tärkeä aihe, johon ei ole useinkaan kiinnitetty huomiota. Jo keväällä kirjoitin paistamisessa syntyvistä haitallisista AGE-tuotteista. Nyt YLEn Uuden Mustan sivuilla on julkaistu uusi artikkelini, jossa puhun näistä AGE-tuotteista mutta sen lisäksi myös tarkastelen, voiko raakaravintopainotteisuudesta olla hyötyä. Käy lukemassa tätä klikkaamalla ja saat tietää enemmän siitä, miten ruoka olisi terveellisintä valmistaa!
Viite:
Harju J. Ruoan paistaminen on luultua epäterveellisempää. Uusi Musta 2.8.2011
Viite:
Harju J. Ruoan paistaminen on luultua epäterveellisempää. Uusi Musta 2.8.2011
Olipa taas aivan mahtava kirjoitus! Niin monipuolinen ja hyvin perusteltu ja erittäin tärkeistä ja kiinnostavista aiheista!
VastaaPoistaPs. Tuli tänään pohdiskeltua lihansyönnin terveysvaikutuksia ja siitä aatokset menivät AGE-tuotteisiinkin. Muistinkin, että olit kirjoittanut niistä ansiokkaasti jo taannoin. Itsekin jonkun verran niistäkin tänään kirjoittelin. Sitten huomasinkin, että olit sattumalta juuri tänään julkaissut taas aiheesta!Olin ihan, että HUI, mikä sattuma! :D