5. helmikuuta 2009

Toinen blogini

Olen aloittanut uuden Laakson henki -nimisen rinnakkaisblogin. Se on ainakin nyt alkuvaiheessaan omistettu Kumpulanlaakson ja Vallilanlaakson muodostaman suositun puistoalueen suojelemiselle. Alueella sijaitsee myös kultuurihistoriallisesti arvokas Kumpulan kartano, jonka juuret ulottuvat 1400-luvulle asti. Nyt puistoaluetta ja kartanoympäristöä uhkaa kadun rakentaminen, mikä halkaisisi idyllisen puistoalueen pahasti. Tervetuloa siis vierailemaan myös tähän toiseen blogiini. Saattaa olla, että myöhemmin kirjoitan siellä myös muista aiheista.

1 kommentti:

 1. Hei,

  Olen itse ravitsemusterapeutti ja tutkija, ja haluaisin kommentoida seesaminsiemenjuttua.

  Seesaminsiementä voi käyttää virtsahappoja poistavana "tamponina" syömällä suuren määrän (100-200g).

  Imeytymätön kalsium sitoo itseensä virtsahappoja kehon nesteistä, ja uloste on aluksi kirkuvan keltaista ripulia, mutta muuttuu kiinteämmäksi happojen vähetessä.

  Löysin vaikutuksen vahingossa syömällä halvaa, joka poisti yli 20 vuotta vaivanneet ms-oireet täydellisesti kolmeksi vuorokaudeksi.

  Krooninen, vaikea-asteinen hoidolle resistentti masennus paranee kyseisellä hoitomuodolla yleensä alle 24 tunnissa, ja paraneminen on lopullista mikäli ravitsemushoitoa jatketaan.

  Blogeissani on lisää juttua aiheesta, ja annan myös koulutusta aiheesta.

  VastaaPoista

Haluan säilyttää blogissani miellyttävän ilmapiirin. Eri mieltä saa olla, mutta töykeitä, halventavia tai jankkaavia kommentteja ei julkaista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...