20. syyskuuta 2009

Lukijat: D-vitamiinisuositusta tulee nostaa heti

Kiitän kaikkia äänestäjiä, jotka osallistuivat D-vitamiinisuositusten kohottamista koskevaan blogikyselyyni. Vastanneista peräti 96 prosenttia oli sitä mieltä, että suosituksia olisi syytä nostaa heti.

On selvää, että D-vitamiinisuositusten kohottamisesta ei päätetä jonkin blogin "huutoäänestyksellä". Blogini lukijoiden joukossa on kuitenkin myös lääkäreitä, ravitsemustieteilijöitä ja muita erittäin asiantuntevia ihmisiä. Sen vuoksi lähes yksimielisellä äänestystuloksella on tiettyä painoarvoa.

Suomessa asiat nytkähtävät eteenpäin usein vasta sitten, kun ne on otettu esille TV:n pääuutislähetyksissä. Vaalirahakohu on siitä hyvä esimerkki.

Ehkä D-vitamiinisuositusten jälkeenjääneisyyskin pitäisi ottaa esille YLEn TV-uutisissa, jotta asialle alkaisi tapahtua jotain. Ainakin siihen olisi aihetta. Riittämättömät D-vitamiinisuositukset kun ovat kansanterveydelliseltä merkitykseltään esimerkiksi sikainfluenssaa tärkeämpi asia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluan säilyttää blogissani miellyttävän ilmapiirin. Eri mieltä saa olla, mutta töykeitä, halventavia tai jankkaavia kommentteja ei julkaista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...