18. tammikuuta 2012

Myönteisiä arvioita Luusto lujaksi elämäntavoilla -kirjastaLuusto lujaksi elämäntavoilla -kirjasta on julkaistu myönteisiä arvosteluita. Eilen julkaistussa arviossaan ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen tiivisti lukukokemuksensa näin:

"Kaikkinensa Harjun kirja on upea teos tuoreinta tutkimustietoa ja käytännön neuvoja helposti lähestyttävässä muodossa. Toivon, että tämä hyvin pureskeltu ja sujuvasti kirjoitettu tieto luuston ja ravinnon yhteyksistä saavuttaisi laajan joukon kansalaisia sekä terveydenhuollon ammattilaisia. Tällaista ravitsemuksellista tietopakettia ei ole kovin usein tarjolla mistään sairaudesta."

— Reijo Laatikainen, ravitsemusterapeutti

Helsingin Sanomien maanantaisessa (26.9.) arviossa sanotaan:

"Kolmeakymppiä kolkuttelevalle naiselle osteoporoosi ei ole se akuutein terveysongelma, mutta ravintoasiantuntija Juhana Harjun Luusto lujaksi elämäntavoilla -kirja oli silti hyödyllinen ja kiinnostava.

Kirja tarjoaa selkeää ja havainnollista tietoa osteoporoosista, sen esiasteesta osteopeniasta sekä näiden hoidosta ja ehkäisystä. Tuntuu kuin olisi mukavan lääkärin vastaanotolla."

— Jenni Leukumaavaara, Helsingin Sanomat

Ravintovalmentaja Jussi Riekki luki myös teoksen:

"Luusto lujaksi elämäntavoilla tarjoaa kattavasti tietoa luuston hyvinvoinnista ja siitä, miten siihen voidaan ravitsemuksellisesti vaikuttaa. Kirjassa on siteerattu roppakaupalla aiheeseen liittyvää tutkimusta ja sisältö tarjoaa varmasti uutta tietoa myös niille, joille aihe on entuudestaan tuttu... Kaikin puolin loistava teos."

— Jussi Riekki, ravintovalmentaja

Lisäksi kirjasta on tullut myönteistä palautetta myös lukijoilta ja esimerkiksi Suomen Osteoporoosiliitosta.

Jos tältä pohjalta kiinnostuit Luusto lujaksi elämäntavoilla -kirjasta, voit tilata sen helposti ja edullisesti esimerkiksi Adlibris-nettikirjakaupasta, mutta kirjaa myydään myös tavallisissa kirjakaupoissa.

Viitteet:

Luusto lujaksi -kirja, apua osteoporoosin itsehoitoon. Pronutritionist 27.9.2011

Tärähtele osteoporoosi loitolle. Helsingin Sanomat 26.9.2011

Kirjasuosituksia syksyksi. Jussiriekki.fi 2.9.2011

1 kommentti:

  1. Todella hyvää asiaa ja mielnkiintoista juuri yli viiskymmppiselle.Toivotan tervetulleeksi myös blogiini lukijaksi, koska silloin muistan käydä myös täällä,ihan sattumalta nyt tulin tänne,ja huomasin että olen lukijana täällä.Blogistasi saa todella hyvää tietoa, vaikka en alalla työskentelekkään. http://sanosekukkasin.blogspot.com

    VastaaPoista

Haluan säilyttää blogissani miellyttävän ilmapiirin. Eri mieltä saa olla, mutta töykeitä, halventavia tai jankkaavia kommentteja ei julkaista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...