1. maaliskuuta 2013

Blogini ja yhteistyö

Olen viime aikoina kirjoitellut tilauksesta ravitsemusaiheisia tekstejä ja artikkeleita yrityksille. Yhteistyö on tuntunut mielekkäältä. Sitä on ollut kiva tehdä varsinkin, kun minun ei ole edes tarvinnut venyttää moraaliani vaan olen voinut seistä täysin kirjoittamani takana.

Pari päivää sitten eräs kaupallinen taho otti minuun yhteyttä ja kysyi, haluaisinko ruveta pitämään blogia heidän sivustonsa alaisuudessa. Saisin kuulemme vastikkeeksi enemmän lukijoita. Tarkistin vielä, tarkoittavatko he todella, että alkaisin tuottaa ilmaiseksi sisältöä heidän sivustolleen ja saisin vastikkeeksi vain "enemmän lukijoita". Näin todella oli. Alun tuohtumuksen jälkeen huvituin ja mieleeni tuli vanha sanonta, joka alkaa: "Ei se ole tyhmä, joka pyytää..."

Haluan tässä julkisesti kertoa, että olen hyvin kiinnostunut yhteistyöstä, mutta reilulta pohjalta. Mielestäni blogini esimerkiksi sopisi hyvin jonkin aikakauslehden nettisivustolle, mutta siitä on paikallaan maksaa asianmukainen korvaus. Kirjoitan myös mielelläni tilauksesta artikkeleita ravitsemuksesta ja kännykkäsäteilyn haitoista.

2 kommenttia:

  1. Blogin kävijämäärä on kovin vaatimaton. Kustantajalle ainoastaan se ratkaisee sisällön arvon. Eikös "enemmän lukijoita" auttaisi lisäämään kirjojen myyntiä?

    VastaaPoista
  2. Blogin melko vähäinen tämänhetkinen kävijämäärä johtuu siitä, että pääasiallisesti olen kirjoittanut Facebookin samannimiselle sivulle, jonka tykkääjämäärä suomalaiseksi sivuksi on melko korkea: 1630. Jos siirtäisin aktiviteettia blogin puolelle, kävijämäärä kasvaisi heti.

    Suuri kävijämäärä ei minulle ole itsetarkoitus vaan pyrin ennen kaikkea laadukkaaseen sisältöön.

    VastaaPoista

Haluan säilyttää blogissani miellyttävän ilmapiirin. Eri mieltä saa olla, mutta töykeitä, halventavia tai jankkaavia kommentteja ei julkaista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...