1. huhtikuuta 2008

Hämmästyttävä uusi mielialalääke — FukitolMarkkinoille on tullut uusi hämmästyttävä mielialalääke Fukitol, joka auttaa aikaisempaa paljon laajempaan kirjoon mielialaongelmia. Kysy lisää lääkäriltäsi!

Sitä ennen katso kuitenkin alla oleva lääkkeestä kertova video.

6 kommenttia:

 1. Hyvältä vaikuttaisi. Täytynee mennä lääkärin kautta apteekkiin :)

  VastaaPoista
 2. Vaikutusmekanismi liittynee oksatosiinin ja prolaktiinin eritykseen?

  VastaaPoista
 3. Mitenkähän lääketieteellisesti voi selvittää ravinteiden välttämättömyys sairauksien hoitoon? Siis, jos haluaa hoitaa itseään ruuan lisänä lisäravinteilla?

  VastaaPoista
 4. Hei Anonyymi,

  En ole ihan varma ymmärsinkö mitä tarkoitit. Ravintolisien tarvetta toki mitataan esimerkiksi funktionaalisessa lääketieteessä hivenaine- ym. testeillä, mutta toinen lähestymistapa on päättää ravintolisien käytöstä pelkästään oireiden ja/tai lääkärin tekemän diagnoosin pohjalta.

  Jos on kiinnostunut perustamaan ravintolisien käytön analyyseihin, niitä voi teettää esimerkiksi Antioksidanttiklinikalla, mutta analyysit ovat aika kalliita.

  VastaaPoista
 5. Niin tuota juuri tarkoitin. Mutta hyväksyykö virallinen taho esim. antioksiklinikan tutkimukset todisteeksi tuen saamista varten? Olen hoitanut itseäni ravinnolla ja lisäravinteilla (lääkärin määräämät) jo monta vuotta ja hyvin tuloksin (tulee vaan kalliiksi). Löysin tietoa eräästä tuesta, jota voisi hakea. Siinä lukee, että ravinteiden välttämättömyys pitää lääketieteellisesti todeta, lääkärin suositus ei riitä.

  Niin ja käypä hoidosta on kokeiltu melkein kaikki. Niitä lääkkeitä elimistöni ei enää kestä.

  Minä olen löytänyt itselleni sopivan ruokavalion ja lisäravinteet lääkkeeksi. Mutta miksi yhteiskunta suhtautuu niin nihkeästi tällaisiin hoitoihin kuitenkin? Tai saisihan sitä hoidattaa itseään miten vain, jos olisi itsellä rahaa...

  VastaaPoista
 6. "Mutta hyväksyykö virallinen taho esim. antioksiklinikan tutkimukset todisteeksi tuen saamista varten?"

  Tuskin hyväksyy.

  Onkin mielenkiintoinen kysymys, miksi ravintolisiä, vitamiineja tai mineraaleja ei (joitakin harvoja poikkeuksia lukuunottamatta) hyväksytä samalla tavalla korvattaviksi kuin esimerkiksi lääkkeitä. Usein sanotaan, ettei niiden tehoa ole osoitettu lääkkeiltä vaadittavalla tavalla.

  Itse kuitenkin uskon, että kysymys on terveydenhuollon taustalla vaikuttavasta paradigmasta - vain lääkkeillä hoitamista pidetään "oikeana" hoitona. Esimerkiksi kalaöljyjä on tutkittu enemmän kuin monia lääkkeitä ja niiden hyödyt on todettu monissa tutkimuksissa (esim. GISSI- ja JELIS-tutkimuksissa) mutta siitä huolimatta ne eivät saa hoidossa lääkkeisiin verrattavaa statusta.

  VastaaPoista

Haluan säilyttää blogissani miellyttävän ilmapiirin. Eri mieltä saa olla, mutta töykeitä, halventavia tai jankkaavia kommentteja ei julkaista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...