2. elokuuta 2011

Ruoanvalmistusmenetelmillä on vaikutusta terveyteen

Ruoanvalmistusmenetelmien vaikutus ruoan terveellisyyteen on tärkeä aihe, johon ei ole useinkaan kiinnitetty huomiota. Jo keväällä kirjoitin paistamisessa syntyvistä haitallisista AGE-tuotteista. Nyt YLEn Uuden Mustan sivuilla on julkaistu uusi artikkelini, jossa puhun näistä AGE-tuotteista mutta sen lisäksi myös tarkastelen, voiko raakaravintopainotteisuudesta olla hyötyä. Käy lukemassa tätä klikkaamalla ja saat tietää enemmän siitä, miten ruoka olisi terveellisintä valmistaa!

Viite:

Harju J. Ruoan paistaminen on luultua epäterveellisempää. Uusi Musta 2.8.2011


1 kommentti:

  1. Olipa taas aivan mahtava kirjoitus! Niin monipuolinen ja hyvin perusteltu ja erittäin tärkeistä ja kiinnostavista aiheista!

    Ps. Tuli tänään pohdiskeltua lihansyönnin terveysvaikutuksia ja siitä aatokset menivät AGE-tuotteisiinkin. Muistinkin, että olit kirjoittanut niistä ansiokkaasti jo taannoin. Itsekin jonkun verran niistäkin tänään kirjoittelin. Sitten huomasinkin, että olit sattumalta juuri tänään julkaissut taas aiheesta!Olin ihan, että HUI, mikä sattuma! :D

    VastaaPoista

Haluan säilyttää blogissani miellyttävän ilmapiirin. Eri mieltä saa olla, mutta töykeitä, halventavia tai jankkaavia kommentteja ei julkaista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...