29. elokuuta 2011

Maitotuotteiden terveellisyyden uudet vedenjakajatYLEn radio-ohjelma Uuden Mustan sivuilla on julkaistu uusi artikkelini, jossa tuon uuden ja uskoakseni mielenkiintoisen näkökulman maitotuotteiden terveyseroihin. Tärkein vedenjakaja ei ehkä olekaan maitotuotteiden rasvan määrä. Jos aihe ja näkökulmani kiinnostaa, käy lukemassa juttu klikkaamalla tätä. Artikkeli kuuluu perinteistä Välimeren ruokavaliota käsittelevään kirjoitussarjaani, jonka aiemmat osat ovat myös edelleen luettavissa.

Linkki:

Harju J. Jätä maito, valitse jogurtti. Uusi Musta 29.8.2011.1 kommentti:

  1. Hei Juhana

    Riittääkö pari siivua edamia päivittäiseen K2-vitamiinin saantiin? Kuulostaa kovin vähäiseltä määrältä. Edamtyyppinen juusto on varmaan Suomen suosituimpia (edam, adam, arkijuusto) -- jos pari siivua riittää, saavat suomalaiset hyvin K2-vitamiinia.

    Entä mitä arvelet saksalaisesta Bayernland-emmentaljuustosta? Pakkauksessa sanotaan: "Baijerin Alppiseudulta", mistä olen toivorikkaasti päätellyt, että juusto olisi tehty Alpeilla laiduntaneiden lehmien maidosta. Kuulostaisiko hyvältä cla:n kannalta?

    Maria

    VastaaPoista

Haluan säilyttää blogissani miellyttävän ilmapiirin. Eri mieltä saa olla, mutta töykeitä, halventavia tai jankkaavia kommentteja ei julkaista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...