15. joulukuuta 2011

Uusi ravintokeskustelufoorumi

Puhdasruoka.fi on ravitsemuskeskustelulle paikan tarjoava foorumi, joka saattaa kiinnostaa joitakin lukijoitani. Foorumi on suhteellisen uusi, ja ainakaan minä en ollut tiennyt sen olemassaolosta aiemmin.

Palstalla on keskustelua esimerkiksi kasvissyönnistä, ekologisuudesta, ravintolisistä ja VHH-ruokavaliosta. Kiinnostavaa oli havaita siellä myös paleoruokavalion kritiikkiä. Vaikka en ruokavalion vastustajiin varsinaisesti kuulukaan, pidän kritiikkiä hyvänä sen vuoksi, että minusta on hyvä asettaa kyseenalaisiksi myös ajan muodikkaita trendejä, jollainen paleokin ilman muuta on.

Mainitsen foorumin informaatiotarkoituksessa. En kuulu foorumin perustajiin tai ylläpitäjiin enkä välttämättä ole samaa mieltä kaikkien foorumilla esitettyjen näkemysten kanssa.

Linkki:

Puhdasruoka.fi

4 kommenttia:

 1. Kiitos linkistä! Menenkin heti katsomaan..

  VastaaPoista
 2. Foorumi on perustettu (ainakin osin) foodit.fi-foorumin "tilalle", jos niin voi sanoa.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos linkistä, olenkin pitkään jo etsinyt hyvää foorumia ravintoon liittyen, joka ei olisi jonkin suuren mediakonsernin pyörittämä.

  Tässä myös luomuruokaan erikoistunut uusi blogi, jos kiinnostaa seurata: http://luomuruoka.wordpress.com/2011/06/17/terveellinen-ruoka-on-tie-sydameen/.

  - Amanda

  VastaaPoista

Haluan säilyttää blogissani miellyttävän ilmapiirin. Eri mieltä saa olla, mutta töykeitä, halventavia tai jankkaavia kommentteja ei julkaista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...