13. maaliskuuta 2011

Seuraa Aamiainen ruohikolla -sivua Facebookissa

Myös Facebookissa on nyt Aamiainen ruohikolla -sivu, jolla seuraan tuoreimpia ravitsemusuutisia. Usein postitan ainoastaan blogin Facebook-sivulle, joten julkaisen siellä paljon sellaista uutta aineistoa, jota ei löydy täältä. Kannattaa siis liittyä seuraajaksi. Facebook-sivulle pääsee klikkaamalla tätä.

6 kommenttia:

 1. Asiallinen juttu !

  Pidin erityisesti viljojen ravitsemuksellisesta kritiikistä. Suomalaisittain omaksuttavaa lieneekin eniten juuri leipäkeskeisyyden korvaamisessa ruokavaliossa.

  VastaaPoista
 2. Neonomide,

  Kiitos. Tarkoitat varmaan Uuden Mustan Välimeren ruokavalio -juttua. Aion palata tuohon viljakysymykseen vielä lähipäivinä. Luin nimittäin yhden tutkimuksen, jota tekee mieli kommentoida.

  VastaaPoista
 3. Hei Mirka,

  Klikkaa blogikirjoituksessa olevaa linkkiä ja päästyäsi sivulle, klikkaa "tykkää"-painiketta Aamiainen ruohikolla -otsikon oikealla puolella. Jatkossa uudet postitukseni Aamiainen ruohikolla -sivulla näkyvät oman Facebook-sivusi syötteessä.

  VastaaPoista
 4. Mitä tekemistä seuraajaksi liittymisellä on tykkäämisen kanssa? :-D

  VastaaPoista
 5. Mirka,

  Heh, ymmärrän haluttomuutesi "tykätä", jos haluat vain seurata, mutta en voi Naamakirjan käytännöille mitään.

  Aamiainen ruohikolla -sivun seuraajien joukossa näkyy olevan myös karppaajia sekä Itämeren ruokavalion ja virallisterveellisen kannattajia, joten tervetuloa vain joukkoon. :-)

  VastaaPoista

Haluan säilyttää blogissani miellyttävän ilmapiirin. Eri mieltä saa olla, mutta töykeitä, halventavia tai jankkaavia kommentteja ei julkaista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...